3 tips om fisk

I interviewet med Kenneth Kajgaard fra Strandby Fisk spurgte vi ham blandt andet ind til hvilken fisk, der giver mest værdi for pengene i de professionelle køkkener, den flotte udskæring de, hos Strandby Fisk, er kendt for, og hvad det betyder, når man siger, at en fisk er fuldtrimmet?

Ifølge Kenneth kan skærisingen klart anbefales i det professionelle køkken. Den har en dejlig mild smag, er let at anvende, og så ligger den prismæssigt rigtigt fint. Desuden holder skærisingen sig fint på lager i køkkenet.

Du kan læse mere om Kenneths svar på de tre tips i vores Foood magasin lige her.

 

 

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk