Kulmule med risotto

Tilberedning


Risotto

Start med at opvarme din hønsefond. Brug en mindre gryde og sauter løg og hvidløg i olie ved svag varme. Tilsæt risene og vent til de har opsuget fedtstoffet og er klare. Tilsæt hvidvinen, og lad nu alkoholen fordampe i et par minutter. Kom den opvarmede hønsefond i lidt af gangen. Lad dernæst risene opsuge fonden uden omrøring. Efter ca. 15 – 20 minutter er risene færdige. De skal have en let cremet konsistens. Rør til sidst smør, parmesan og østershatte i. Smag til med salt og peber.

Kulmule

Skær kulmulen i portionsstykker. Salt dem på kødsiden. Hæld olie på en panden og tilsæt derefter smør. Steg fisken på skindsiden i ca. 3 – 4 minutter.

Server med lidt persille og ekstra parmesan.

Velbekomme!

Ingredienser


225 g kulmule

Smør til stegning

Salt og peber

 

Risotto

2½ dl. risottoris

Ca. 1 l. hønsefond

2 dl. hvidvin

1 skalotteløg

1 fed hvidløg skåret i fine tern

200 g østershatte

1 dl. fint revet parmesan

3 spsk. smør

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk