Nyheder

Her kan du læse alle vores seneste nyheder, få tips om fisk og hente inspiration til dit professionelle køkken.

 

Støt lokalt: Restaurant Arken

Støt lokalt: Restaurant Arken

Se med, da vi tog forbi Restaurant Arken i Køge og hør, hvordan takeaway har holdt gang i deres forretning under Coronakrisen.

Læs mere på Dagrofa Foodservice
Støt lokalt!

Støt lokalt!

Vis dine kunder, at du tilbyder take-away! Opret dig på vores take-away Danmarkskort her.

Læs mere på Dagrofa Foodservice
Bestilling og levering til påske samt uge 19-23 2020

Bestilling og levering til påske samt uge 19-23 2020

Her finder du en oversigt over helligdagslevering og bestilling henover påske og i uge 19-23.

Læs mere
Ny miljøvenlig emballage

Ny miljøvenlig emballage

Som de første i branchen skifter Strandby Fisk flamingokasser ud med genbrugsvenlig pap, når frisk fisk skal leveres til kunderne.

Læs mere
Helleflynder

Helleflynder

Helleflynderen eller hippoglossus hippoglossus på latin er den største i fladfisk familien.

Læs mere
Madværkstedet 2019

Madværkstedet 2019

Ses vi til Madværkstedet 2019?

Læs mere
Dagrofa S-Engros digitaliserer tilbudsavisen

Dagrofa S-Engros digitaliserer tilbudsavisen

Som den første landsdækkende fødevarekæde har vi droppet den trykte tilbudsavis. Læs om alle de fordele, som du får med vores nye, digitale tilbudsavis, her.

Læs mere på Dagrofa Foodservice Cash & Carry
Rødfiskefilet

Rødfiskefilet

Opskrift på Tandoori bagte persillerødder med rødfiskefilet.

Læs mere
Catering Engros lancerer ny webshop

Catering Engros lancerer ny webshop

Vi har lanceret ny webshop med en masse forbedrede funktioner, så din købsoplevelse nu bliver endnu bedre. Læs mere her.

Læs mere på Dagrofa Foodservice
Blæksprutte

Blæksprutte

Blæksprutten hører til gruppen marine bløddyr.

Læs mere
Østers

Østers

Østers tilhører gruppen bløddyr, og i Danmark findes de omkring Limfjorden, men også i Nordsøen og i Kattegat.

Læs mere
Ising

Ising

Isingen er en lille fladfisk, og den minder meget om rødspætten.

Læs mere
Jomfruhummer

Jomfruhummer

Jomfruhummeren tilhører krebsdyr familien og kan findes langs Europas kyster.

Læs mere
Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller

Fiskefarsen er lavet af  frisk torskefilet, men der kan også anvendes lyssej eller kuller.

Læs mere
Makrel

Makrel

Makrellen er en pelagisk fisk, som du finder i Nordsøen og Østersøen.

Læs mere
Rødtunge

Rødtunge

Rødtungen bliver ofte forvekslet med søtunge, men de to fisk er forskellige i smagen og konsistensen.

Læs mere
Slethvar

Slethvar

Slethvar er en fin spisefisk, som smager dejligt i et væld af retter.

Læs mere
Skærising

Skærising

Skærising er en fladfisk, som minder meget om rødtungen både i smag og form.

Læs mere
Kuller

Kuller

Kulleren er en af de fisk, som lever i de danske farvande.

Læs mere
Østers til nytårsfesten

Østers til nytårsfesten

Tag afsked med 2018 med manér! Her får du en lækker opskrift til nytårsaften..

Læs mere
Lyssej

Lyssej

Lyssejen, også kaldt lubben, er en hvid fisk, som nemt kan forveksles med torsk.

Læs mere
Torsk

Torsk

Torsk er en populær fisk i de kolde måneder, som både er let at få fat i, og som samtidig kommer med mange tilberedningsmuligheder.

Læs mere
Ørred

Ørred

Ørreden er en populær spisefisk, som er en del af lakseslægten. Den lever i Danmark i havet, åer, vandløb, bække og søer.

Læs mere
Frisk fisk fra Strandby Fisk

Frisk fisk fra Strandby Fisk

Frisk fisk fra Strandby Fisk.

Læs mere
Artikel i Food&Drink

Artikel i Food&Drink

I novemberudgaven af Food&Drink kan du læse om førsteklasses fangst fra det nordjyske.

Læs mere
Laks

Laks

Bliv klogere på fisken, der er rig på omega-3 og D-vitamin.

Læs mere
Franske østers

Franske østers

Læs om de fine franske Gillardeau østers.

Læs mere
Mørksej

Mørksej

Mørksejen er en torskefisk, der kan blive op til 1,6 meter lang.

Læs mere
Kulmule med risotto

Kulmule med risotto

Kulmule er i sæson lige nu. Prøv vores lækre opskrift!

Læs mere
Rødspætte

Rødspætte

Rødspætten hører til i fladfisk familien og er den største af almindelige fladfisk.

Læs mere
Blåmuslinger

Blåmuslinger

Blåmuslinger er i sæson året rundt! Se hvordan du tilbereder dem her.

Læs mere
Rejer

Rejer

Der findes mange forskellige rejearter, og de kan tilberedes på utallige måder.

Læs mere
Din foretrukne fiskeleverandør

Din foretrukne fiskeleverandør

Vi vil gerne være din foretrukne fiskeleverandør. Strandby Fisk tilbyder håndfileteret fisk af allerhøjeste kvalitet - med den absolut korteste vej fra hav til bord. Læs mere om, hvad vi kan lige her.

Læs mere
Dagens fangst

Dagens fangst

Kenneth Kajgaard er i færd med at få fingrene i dagens fangst. Se videoen her!

Læs mere
Sild

Sild

Sild er en fisk, som er i sæson to gange om året à ca. 4 måneder af gangen.

Læs mere
Interview med Kenneth Kajgaard fra Strandby Fisk

Interview med Kenneth Kajgaard fra Strandby Fisk

I februar udgaven af vores madmagasin, Foood, interviewede vi Kenneth Kajgaard fra Strandby Fisk om, hvad kvalitet betyder, når vi spiser fisk.

Læs mere
Dagrofa i nyt strategisk opkøb

Dagrofa i nyt strategisk opkøb

FoodService Danmark køber Strandby Fisk og Rasmus Clausen & Sønner.

Læs mere
FoodService Danmark i rekordfremgang

FoodService Danmark i rekordfremgang

Milliardforretningen Foodservice Danmark fortsætter sin fremgang på markedet for fødevaresalg til professionelle.

Læs mere

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk