Bliv klar til at levere take-away onsdag, d. 9. december 2020Find alt, hvad du har brug for, når du skal levere take-away til dine kunder! Læs mere på Dagrofa Foodservice
Oplev Digital Dining onsdag, d. 18. november 2020Gå på opdagelse i vores helt nye, virtuelle og Corona-sikre messeunivers og mød branchens førende leverandører! Læs mere på Dagrofa Foodservice
Casual Dining bliver til Digital Dining! fredag, d. 23. oktober 2020Deltag på den digitale messe fra 18. november til 18. december! Læs mere på Dagrofa Foodservice
Støt lokalt: Restaurant Arken tirsdag, d. 12. maj 2020Se med, da vi tog forbi Restaurant Arken i Køge og hør, hvordan takeaway har holdt gang i deres forretning under Coronakrisen. Læs mere på Dagrofa Foodservice
Støt lokalt! torsdag, d. 19. marts 2020Vis dine kunder, at du tilbyder take-away! Opret dig på vores take-away Danmarkskort her. Læs mere på Dagrofa Foodservice
Bestilling og levering til påske samt uge 19-23 2020 onsdag, d. 29. januar 2020Her finder du en oversigt over helligdagslevering og bestilling henover påske og i uge 19-23. Læs mere
Ny miljøvenlig emballage fredag, d. 25. oktober 2019Som de første i branchen skifter Strandby Fisk flamingokasser ud med genbrugsvenlig pap, når frisk fisk skal leveres til kunderne. Læs mere
Helleflynder onsdag, d. 24. april 2019Helleflynderen eller hippoglossus hippoglossus på latin er den største i fladfisk familien. Læs mere
Dagrofa S-Engros digitaliserer tilbudsavisen torsdag, d. 21. marts 2019Som den første landsdækkende fødevarekæde har vi droppet den trykte tilbudsavis. Læs om alle de fordele, som du får med vores nye, digitale tilbudsavis, her. Læs mere på Dagrofa Foodservice Cash & Carry
Rødfiskefilet onsdag, d. 20. marts 2019Opskrift på Tandoori bagte persillerødder med rødfiskefilet. Læs mere
Catering Engros lancerer ny webshop tirsdag, d. 19. marts 2019Vi har lanceret ny webshop med en masse forbedrede funktioner, så din købsoplevelse nu bliver endnu bedre. Læs mere her. Læs mere på Dagrofa Foodservice
Østers onsdag, d. 27. februar 2019Østers tilhører gruppen bløddyr, og i Danmark findes de omkring Limfjorden, men også i Nordsøen og i Kattegat. Læs mere
Ising tirsdag, d. 19. februar 2019Isingen er en lille fladfisk, og den minder meget om rødspætten. Læs mere
Jomfruhummer onsdag, d. 6. februar 2019Jomfruhummeren tilhører krebsdyr familien og kan findes langs Europas kyster. Læs mere
Kompromisløst kvalitet på krogen mandag, d. 4. februar 2019Kenneth Kajgaard fra Strandby Fisk i Nordjylland er en mand med smag for kvalitet. Vi fangede ham en dag på havnen i Strandby og bad ham om at gå lidt i dybden med fisk. Læs mere
Fiskefrikadeller tirsdag, d. 29. januar 2019Fiskefarsen er lavet af frisk torskefilet, men der kan også anvendes lyssej eller kuller. Læs mere
Makrel tirsdag, d. 22. januar 2019Makrellen er en pelagisk fisk, som du finder i Nordsøen og Østersøen. Læs mere
Rødtunge fredag, d. 18. januar 2019Rødtungen bliver ofte forvekslet med søtunge, men de to fisk er forskellige i smagen og konsistensen. Læs mere
Slethvar tirsdag, d. 8. januar 2019Slethvar er en fin spisefisk, som smager dejligt i et væld af retter. Læs mere
Skærising onsdag, d. 2. januar 2019Skærising er en fladfisk, som minder meget om rødtungen både i smag og form. Læs mere
Kuller tirsdag, d. 18. december 2018Kulleren er en af de fisk, som lever i de danske farvande. Læs mere
Østers til nytårsfesten tirsdag, d. 18. december 2018Tag afsked med 2018 med manér! Her får du en lækker opskrift til nytårsaften.. Læs mere
Lyssej onsdag, d. 12. december 2018Lyssejen, også kaldt lubben, er en hvid fisk, som nemt kan forveksles med torsk. Læs mere
Torsk fredag, d. 30. november 2018Torsk er en populær fisk i de kolde måneder, som både er let at få fat i, og som samtidig kommer med mange tilberedningsmuligheder. Læs mere
Ørred mandag, d. 26. november 2018Ørreden er en populær spisefisk, som er en del af lakseslægten. Den lever i Danmark i havet, åer, vandløb, bække og søer. Læs mere
Artikel i Food&Drink fredag, d. 9. november 2018I novemberudgaven af Food&Drink kan du læse om førsteklasses fangst fra det nordjyske. Læs mere
Laks tirsdag, d. 23. oktober 2018Bliv klogere på fisken, der er rig på omega-3 og D-vitamin. Læs mere
Mørksej torsdag, d. 27. september 2018Mørksejen er en torskefisk, der kan blive op til 1,6 meter lang. Læs mere
Kulmule med risotto onsdag, d. 19. september 2018Kulmule er i sæson lige nu. Prøv vores lækre opskrift! Læs mere
Rødspætte fredag, d. 10. august 2018Rødspætten hører til i fladfisk familien og er den største af almindelige fladfisk. Læs mere
Blåmuslinger mandag, d. 23. juli 2018Blåmuslinger er i sæson året rundt! Se hvordan du tilbereder dem her. Læs mere
Rejer onsdag, d. 20. juni 2018Der findes mange forskellige rejearter, og de kan tilberedes på utallige måder. Læs mere
Din foretrukne fiskeleverandør tirsdag, d. 19. juni 2018Vi vil gerne være din foretrukne fiskeleverandør. Strandby Fisk tilbyder håndfileteret fisk af allerhøjeste kvalitet - med den absolut korteste vej fra hav til bord. Læs mere om, hvad vi kan lige her. Læs mere
Dagens fangst tirsdag, d. 12. juni 2018Kenneth Kajgaard er i færd med at få fingrene i dagens fangst. Se videoen her! Læs mere
Sild mandag, d. 11. juni 2018Sild er en fisk, som er i sæson to gange om året à ca. 4 måneder af gangen. Læs mere
Interview med Kenneth Kajgaard fra Strandby Fisk torsdag, d. 1. marts 2018I februar udgaven af vores madmagasin, Foood, interviewede vi Kenneth Kajgaard fra Strandby Fisk om, hvad kvalitet betyder, når vi spiser fisk. Læs mere
Dagrofa i nyt strategisk opkøb fredag, d. 9. juni 2017FoodService Danmark køber Strandby Fisk og Rasmus Clausen & Sønner. Læs mere
FoodService Danmark i rekordfremgang mandag, d. 9. maj 2016Milliardforretningen Foodservice Danmark fortsætter sin fremgang på markedet for fødevaresalg til professionelle. Læs mere