Tandoori bagte persillerødder med rødfiskefilet

Tilberedning

 

Vælg persillerødder, der er så ens i størrelsen som muligt og vend dem i olivenolie og tandoorikrydderi samt salt og peber.

Persillerødderne lægges i en lille bradepande af metal, som er stor nok, så de kan ligge i ét lag.

Persillerødderne bages møre i oven ved 200 – 225 grader i 50-60 minutter.

Yoghurten røres og smages til med hvidløg, kommen, salt og peber, og agurk og dild vendes i blandingen

Servér yoghurt-dippen til de bagte rødder sammen med ris eller bulgur.

Server retten med rødfiskefilet fra Strandby Fisk, som er bagt i ovnen i ca. 20 min, så den bliver lækker og mør.

 

Velbekomme!

Tak for lån af opskrift til Vores mad

Ingredienser

 

1.8 kilo persillerødder

3 spsk olivenolie

2½ spsk tandoorikrydderi

Salt og peber

750 gram bulgur eller basmati ris

1½ kilo ovnbagt rødfiskefilet fra Strandby Fisk

Citron

 

Yoghurt-agurke-dip

½ l græsk yoghurt naturel 10%

5 fed knust hvidløg

Evt. lidt stødt spidskommen

1½ udkernet, hakket agurk

2½ bundt dild

Tilberedningstid

Ca. 1 time

Prøv den lækre opskrift og servér en lækker bagt rødfiskefilet

Køb din fisk her  

Seneste nyheder