Tandoori bagte persillerødder med rødfiskefilet
Tilberedning
Vælg persillerødder, der er så ens i størrelsen som muligt og vend dem i olivenolie og tandoorikrydderi samt salt og peber.
Persillerødderne lægges i en lille bradepande af metal, som er stor nok, så de kan ligge i ét lag.
Persillerødderne bages møre i oven ved 200 – 225 grader i 50-60 minutter.
Yoghurten røres og smages til med hvidløg, kommen, salt og peber, og agurk og dild vendes i blandingen
Servér yoghurt-dippen til de bagte rødder sammen med ris eller bulgur.
Server retten med rødfiskefilet fra Strandby Fisk, som er bagt i ovnen i ca. 20 min, så den bliver lækker og mør.
Velbekomme!
Tak for lån af opskrift til Vores mad
Ingredienser
1.8 kilo persillerødder
3 spsk olivenolie
2½ spsk tandoorikrydderi
Salt og peber
750 gram bulgur eller basmati ris
1½ kilo ovnbagt rødfiskefilet fra Strandby Fisk
Citron
Yoghurt-agurke-dip
½ l græsk yoghurt naturel 10%
5 fed knust hvidløg
Evt. lidt stødt spidskommen
1½ udkernet, hakket agurk
2½ bundt dild
Tilberedningstid
Ca. 1 time