Tandoori bagte persillerødder med rødfiskefilet

Tilberedning

 

Vælg persillerødder, der er så ens i størrelsen som muligt og vend dem i olivenolie og tandoorikrydderi samt salt og peber.

Persillerødderne lægges i en lille bradepande af metal, som er stor nok, så de kan ligge i ét lag.

Persillerødderne bages møre i oven ved 200 – 225 grader i 50-60 minutter.

Yoghurten røres og smages til med hvidløg, kommen, salt og peber, og agurk og dild vendes i blandingen

Servér yoghurt-dippen til de bagte rødder sammen med ris eller bulgur.

Server retten med rødfiskefilet fra Strandby Fisk, som er bagt i ovnen i ca. 20 min, så den bliver lækker og mør.

 

Velbekomme!

Tak for lån af opskrift til Vores mad

Ingredienser

 

1.8 kilo persillerødder

3 spsk olivenolie

2½ spsk tandoorikrydderi

Salt og peber

750 gram bulgur eller basmati ris

1½ kilo ovnbagt rødfiskefilet fra Strandby Fisk

Citron

 

Yoghurt-agurke-dip

½ l græsk yoghurt naturel 10%

5 fed knust hvidløg

Evt. lidt stødt spidskommen

1½ udkernet, hakket agurk

2½ bundt dild

Tilberedningstid

Ca. 1 time

Prøv den lækre opskrift og servér en lækker bagt rødfiskefilet

Køb din fisk her  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk