Ugens fisk: fiskefrikadeller

Denne uges fisk er fiskefrikadeller. Fiskefarsen er lavet af  frisk torskefilet, men der kan også anvendes lyssej eller kuller. Torsken har en lækker smag, som passer godt til fiskefrikadeller.

Torsken tilhører Gadidae familien, og den er nem at fange i de indre, danske farvande. Kødet er lyst og har en mild smag. Torsken har en neutral smag, og derfor smager den bedst, når den bliver godt krydret med krydderier og salt.

Torsken er en mager fisk, men den er ligeså rig på fiskeolie og vitaminer, som andre fiskearter. Fisk er sundt, og dine gæster skal helst have fisk to gange om ugen, og så er fiskefrikadeller et godt alternativ til dem, der normalt ikke er vilde med fisk.

 

 

Sæson

Vinter

Rig på

Omega 3

Vidste du..

Torsken er en koldtvandsfisk, og derfor finder du den kun i de kolde måneder.

 

Køb frisk fisk fra Strandby Fisk

Køb vores friske fiskefrikadeller, som er lavet af torskefilet på Catering Engros' webshop

Køb nu  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk