Ugens fisk: Varmrøget makrel

Denne uges fisk er makrellen. Makrellen er en pelagisk fisk, som du finder i Nordsøen og Østersøen. Farven på makrellen er græsgrøn, og den har en hvid buge, som er lille og tynd. Makrellen bliver ca. 50-60 cm lang, og det er en fiskeart, som er fedtet og mørk i kødet. Makrellen har en saftfuld smag både fersk og røget. Makrellen kan tilberedes på mange forskellige måder, men den er nok bedst kendt serveret i dåse med tomat. Makrellen smager fantastisk røget, hvor den bl.a. kan serveres med salat, wraps, røræg eller som mousse. Makrellen er nem at tilberede til frokost og aftensmad.
Makrel indeholder en masse B og D-vitaminer, omega-3-fedtsyrer, jod og selen. Den har færre mængder af tungmetaller, og kan derfor spises flere gange om ugen sammenlignet med tun eller laks.

Tilberedning:

Røget makrel kan tilberedes i ovnen eller på grillen.

Sæson

Hele året

Rig på

Omega 3 og B-vitamin

Vidste du..

Makrellen er en fed og smagfuld fisk

Køb frisk fisk fra Strandby Fisk

Køb vores lækre, varmrøget makrel på Catering Engros' webshop

Køb nu  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk