Ugens fisk: Østers

Østers tilhører gruppen bløddyr, og i Danmark findes de omkring Limfjorden, men også i Nordsøen og i Kattegat. En østers er helt særlig, fordi den er nødt til at filtrere vandet for at holde sig i live, og derfor lever de i områder med rent vand.

Østers har en hård skal og blødt, lækkert kød indeni. Østers er en fantastisk spise, men de skal tilberedes ordentligt. Østers er i sæson i efteråret, tidlig vinter og i det tidlige forår, og det er især en lækker forårsspise.

Fakta

Du kan spise østers kan som forret eller appetiser. Østers kan tilberedes på grillen, ved panering eller gratinering.

Tips

Sørg for, at du får renset skallerne grundigt, så du kan bruge dem til serveringen. Servér med citron og creme fraise.

Find din østers på Catering Engros' webshoppen

Køb her   

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk