Rejer
Der findes mange forskellige rejearter, og de kan tilberedes på utallige måder. Tilbered rejerne som en rejecocktail og server som en forret, eller læs mere, og brug opskriften på lækre mimose æg med rejer til frokost eller brunch. Velbekomme! Opskriften er lånt af voresmad.dk.
Tilberedning
Kog æggene 8-9 minutter til de er hårdkogte.
Afkøl dem med koldt vand og pil dem.
Halver æggene, tag blommerne ud og kom dem i en skål.
Læg de halve kogte hvider på et fad.
Rør sennep og mayonnaise i æggeblommerne.
Skyl og hak dild til det svarer til 3 spsk.
Mos det hele sammen med en gaffel til en ensartet konsistens.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kom cremen tilbage i hver æggehvide.
Skyl og hak eller klip purløg.
Top med rejer og pynt med klippet purløg.
Krydr med friskkværnet peber og lidt flagesalt.
Rist rugbrød.
Ingredienser
Til 6 personer
6 æg
1 spsk grov sennep
3 spsk mayonnaise
1 lille bundt dild
½ citron
Salt og peber
24 pillede rejer
1 bundt purløg
Tilbehør
Ristet rugbrød, 300 g
Ca. 20 minutter
Køb friske rejer fra Strandby Fisk
Bestil friske rejer, mens de er i sæson! Find hele vores udvalg af rejer på Dagrofa Foodservice webshoppen.
Køb friske rejer nu