Ugens fisk: Rejer

I denne uge kan vi hos Strandby Fisk byde dig på flotte, friske rejer, som er i sæson netop nu. Der findes mange forskellige rejearter, og de kan tilberedes på utallige måder. Tilbered rejerne som en rejecocktail og server som en forret, eller læs mere, og brug opskriften på lækre mimose æg med rejer til frokost eller brunch. Velbekomme! Opskriften er lånt af voresmad.dk.

 

Tilberedning

Kog æggene 8-9 minutter til de er hårdkogte.
Afkøl dem med koldt vand og pil dem.

Halver æggene, tag blommerne ud og kom dem i en skål.
Læg de halve kogte hvider på et fad.
Rør sennep og mayonnaise i æggeblommerne.

Skyl og hak dild til det svarer til 3 spsk.
Mos det hele sammen med en gaffel til en ensartet konsistens.
Smag til med citronsaft, salt og peber.

Kom cremen tilbage i hver æggehvide.
Skyl og hak eller klip purløg.
Top med rejer og pynt med klippet purløg.
Krydr med friskkværnet peber og lidt flagesalt.
Rist rugbrød.

Ingredienser

 

Til 6 personer

6 æg
1 spsk grov sennep
3 spsk mayonnaise
1 lille bundt dild
½ citron
Salt og peber

24 pillede rejer
1 bundt purløg

Tilbehør

Ristet rugbrød, 300 g

 Ca. 20 minutter

Køb friske rejer fra Strandby Fisk

Bestil friske rejer, mens de er i sæson! Find hele vores udvalg af rejer på Catering Engros' webshop.

Køb friske rejer nu  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk