Strandby Fisk – friskfanget kvalitetsfisk

Hos Strandby Fisk er håndværket forudsætningen for at fremstille fisk i en kvalitet, vi kan stå inde for. Vores særkende er året rundt at kunne levere friskfanget kvalitetsfisk så bæredygtigt som muligt til hele Danmark og udlandet uden mellemled. Vi håndterer hele processen, fra fisken lander hos os, til den når frem i køkkenet.

At kvalitetsstemple sin råvare kræver, at man selv har haft den i hænderne.
Danmark er en stolt fiskerination, som Strandby Fisk er en del af. Kvaliteten har altid været vores anker og håndværket vores særkende. Gennem årene har vi fundet den mest optimale proces for, hvordan vi hurtigst muligt kan levere friskfanget fisk til vores kunder i indland og udland i en kvalitet, vi kan stå inde for. Og netop derfor håndterer vi selv fisken fra hav til køkken, fordi det er svært at kvalitetsstemple en råvare, man ikke selv har haft i hænderne.

Dansk håndværk

Dansk ophav med lang erfaring forpligter, og det er samtidig det, der giver os to solide ben at stå på.
Strandby er en lille, nordjysk fiskerby i en egn af Danmark, hvor fiskeritraditionen går generationer tilbage. Havnen i Strandby har lagt kajplads til mange tons friskfangede, danske fisk, som handles på fiskeauktionen kun få meter fra Strandby Fisks skærestue på Hyttefadsvej. Her har vi siden 1921 skåret frisk kvalitetsfisk til nogle af Europas mest krævende kunder. Vi opkøber desuden fisk og skaldyr på forskellige fiskeauktioner i Nordjylland og samarbejder med en række udvalgte fiskefartøjer. Den tætte kontakt betyder, at vi ofte har et godt kendskab til fiskene, før de handles, hvilket er med til at kvalitetsstemple dem.

Håndværk er en forudsætning for at fremstille kvalitet, og derfor håndplukker vi branchens dygtigste medarbejdere.
For at skabe kvalitet skal man kunne sit håndværk. En af Strandby Fisks største forcer er, at vi selv håndterer fisken, fra vi køber den på auktion, til den ender ude i køkkenerne. Medarbejderne på vores skærestue er håndplukkede, fordi de netop har forstand på, hvordan man fremstiller kvalitet, når man har med fisk at gøre. Og da vores fisk altid er håndskåret og fuldtrimmede, er håndværket altafgørende for fisk i den kvalitet, Strandby Fisk lægger navn til.

 

 

Vil du være kunde hos Strandby Fisk?

Vi sikrer dig fisk af høj kvalitet og levering hele ugen.

Bliv kunde