Fisk kvalitetsfisk – direkte til dit køkken

Hurtigt fra hav til bord betyder, at vi selv varetager hele processen, fordi vi aldrig tager chancer med kvaliteten.
En af Strandby Fisks største styrker er, at vi selv håndterer fisken fra hav til køkken, da vi selv opkøber, skærer, pakker og distribuerer. Derfor er der for det første ikke langt fra hav til bord, og for det andet sikrer det fuld sporbarhed på alt. Vi har ingen fordyrende, forsinkende eller forringende mellemled, og derfor kan vi få den friskfangede fisk hurtigt ud i køkkenerne.

Frisk giver længere holdbarhed og bedre smagsoplevelser, hvilket er det mindste, man bør forlange af sin leverandør.
Friskhed er et nøgleord, når man taler om fisk, og tiden, der går fra hav til bord, har derfor stor betydning for smagsoplevelsen. Når vi opkøber en fisk på auktionen i Strandby om morgenen, lander den allerede i køkkenerne rundt om i landet den næste morgen. Det giver længere holdbarhed og derfor både en fordel smagsmæssigt og økonomisk.

Kvalitet er vores anker, som skabes af alle vores handlinger, for uden handlinger kunne vi ikke tillade os at have holdninger.
Kvalitet for Strandby Fisk er summen af alle vores handlinger. Fra fisken fanges af udvalgte fiskefartøjer, til den kommer ind ad døren i køkkenet, nænsomt håndpakket med is i genbrugsemballage. For det er aldrig nok bare at tale om kvalitet, hvis det ikke også kan bevises hver dag. Kvalitet skal kunne ses, duftes, føles og smages. Kvalitet er vores særkende i en verden, hvor vi er første led i den proces, der skal blive til en god spiseoplevelse på tallerkenen. Og for at vi kan levere den garanti, er fisken ene og alene vores ansvar fra hav til køkken.

Køb friskfanget fisk fra Strandby

Se vores store udvalg af frisk fisk

Køb her