Ugens fisk: Ørred

I denne uge er der ørred på menuen i ugens fisk. Ørreden er en populær spisefisk, som er en del af lakseslægten. Den lever i Danmark i havet, åer, vandløb, bække og søer.

Vi giver dig her et godt bud på, hvordan du kan servere ørred i dit professionelle køkken – en lækker opskrift på grillet ørredfillet med bønnesalat. Velbekomme! Opskriften er lånt af voresmad.dk.

 

Tilberedning

Fisk:
Krydr fileterne med salt og peber på kødsiden.
Læg dem på en grillrist eller grillpande og grill dem 8-10 min. på skindsiden. Undgå for stærk varme.

Bønnesalat:
Kog kartoflerne møre, lad dem køle af og halvér dem.
Kog bønnerne, så de stadig er sprøde, og lad dem køle af.
Snit rødløget, og hak persillen.
Pisk olie, balsamico og hvidløg til en dressing.
Vend det hele sammen.
Smag til med salt og peber.

Ingredienser

 

Til 4 personer

6 ørredfileter med skind á ca. 100 g

500 g grønne bønner

1 kg nye kartofler

1 rødløg

Bredbladet persille

2 spsk olivenolie

2 spsk balsamico

1 fed hvidløg

 Ca. 40 minutter

Køb frisk ørred fra Strandby Fisk

Find vores udvalg af ørred på Catering Engros' webshop.

Køb ørred fra Strandby Fisk nu  

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk