Østers & caviar

Blandt vores fisk tilbyder vi østers og caviar af højeste kvalitet. Vores østers kommer fra Danmark, Frankrig og Canada, og vores caviar er italienske.

 

ØSTERS

Vi tilbyder VenOysters, som er danske Limfjordsøsters. Det er en delikat østers, som er kendt for sin særlige intense og faste smag. Fra Frankrig har vi blandt andet Normandieøsters, der har en kvalitet, som er velkendt på grund af tidevandet i området. Østersene er nemlig rige på mineraler grundet det høje plankton i vandet. Vores canadiske østers hedder Wine Harbour, som bliver opdrættet i det canadiske, kolde, rene og næringsrige vand. Det gør, at østersene er længe om at vokse, hvilket giver dem en helt speciel nøddeagtig og sødlig smag.

 

CAVIAR

Vi har fire varianter caviar med seks forskellige vægt i vores sortiment. Baerii støren, også kaldet den siberiske stør, giver en caviar, som har en fyldig og cremet smag, som man ellers kun finder i Beluga caviar. White Sturgeon er en størart, der stammer fra Amerika og bliver kaldt den hvide stør grundet den hvide farve på bugen. Oscietra caviaren anses som en af de fineste typer caviar og er utroligt smuk i æggene. Smagen er meget dyb og efterlader noter af nødder, smør og en let frugtdreven smag med en mild antydning af salt. Sidst, men ikke mindst, har vi Beluga Siberian, som er den mest eftertragtede caviar i verden.

 

Læs om alle typer østers og caviar, vi forhandler her:

 

Østers & caviar

Er du interesseret i at købe, og høre mere om vores udvalg?

Kontakt os her